Navigate / search

Seturi de ceai pictate manual by Porphyras

cana ceai_cadou

Brandul romanesc Porphyras si-a prezentat produsele la New York Tabletop Market (aprilie 2014), cel mai mare targ de design de pe piata nord-americana. Evenimentul, cu o traditie impresionanta de 40 de ani, s-a desfasurat timp de 3 zile in cladirea Forty One Madison din centrul Manhattan-ului.
Acest targ polarizeaza branduri de lux din piata internationala de design (produse home&deco si de lifestyle). Printre expozantii cu nume sonore la nivel mondial, Porphyras a facut cinste Romaniei.
Prin dezideratul Your personal designer on porcelain, PORPHYRAS, care s-a infiintat in 2011, reprezinta un univers al portelanului pictat manual, in care frumusetea, originalitatea si utilitatea se regasesc in acelasi loc. Obiectele pentru arta mesei, dar si pentru decor, din portelan Bone China si decorate cu motive inedite, sunt un concept original Porphyras, ceea ce le confera un farmec aparte.
Numele Porphyras provine de la roca de porfir, care este foarte rara, de culoare rosie-purpurie, se gasea in Sahara si era foarte scumpa in antichitate; totodata, este un nume cu o rezonanta eleganta si exotica, mai precis greceasca, si cu o scriere sofisticata care reprezinta conceptul de autor. In plus, porfira este purpura, asociata cu regalitatea, raritatea si nepretuitul.

Colectiile Porphyras

ceainic _cadou

Colectiile Porphyras sunt variate si originale. Desenele de pe produsele Porhyras spun povesti, avand simboluri si mesaje care se armonizeaza cu proprietarul obiectului.
Seturi de ceai sau de cafea, de mic dejun, cani, seturi pentru baie, casete de bijuterii se reunesc in colectii cu denumiri expresive, pline de poezie: AltaModArte, Matase indiana, Gradina deliciilor, Racoare tropicala, Les Fleurs du Bien, Arlechino, Diafan marin, Byzantine.
O colectie exclusivista – Breakfast at Teaffany’s – surprinde prin imbinarea sticlei cu portelanul, rezultand un obiect care poate reinventa ritualul dedicat cafelei, ceaiului sau chiar a lichiorului fin.
Si pentru ca motivele decorative romanesti reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie, s-a nascut, in mod firesc, colectia Traditional romanesc, foarte apreciata intr-o perioada in care se pun in valoare traditiile noastre.

Detalii & contact
Site: www.porphyras.ro, www.portelan-pictat.ro

Lasă un comentariu