Navigate / search

Demmers Teehaus oferă spre vânzare unul dintre magazinele din centrul Bucureștiului

Colegii de la Demmers Teehaus prezintă o oportunitate de afacere în domeniul ceaiurilor de calitate.

Despre ce este vorba mai exact?

Demmers Teehaus oferă spre vânzare unul dintre magazinele din centrul Bucureștiului.

Demmers Teehaus

Clădirea impozantă de pe colțul străzii Academiei se întinde pe trei nivele, este formată din subsol (magazie), parter (shop-ul) și etaj (birou).

Magazinul servește zilnic o clientelă stabilă, care s-a format în cei 10 ani ai existenței sale. În magazin se comercializează peste 300 de sortimente de ceai vrac Premium, ceaiuri BIO la plic, siropuri de ceai și accesorii pentru pregătirea și servirea ceaiului.

În cazul unui parteneriat, o să aveți sprijinul companiei din Viena și al Masterului de Franciză local, atât în ceea ce privește trainingul în domeniul ceaiului, promoțiilor în vânzări, organizarea achizițiilor comune și al livrărilor săptămânale cât și păstrarea imaginii brandului Demmers Teehaus prin PR național, concepte de design și recomandări de strategii și de materiale de promovare.

Demmers Teehaus a luat naștere în anul 1981, când londonezul Andrew Demmer, fascinat de lumea fermecată a ceaiurilor a deschis prima ceainărie Demmers Teehaus în Viena.

Datorită calității deosebite, ceaiurile oferite de el au câștigat popularitate peste tot în Europa, astfel încât astăzi găsiți magazinele Demmers Teehaus atât în Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, România, cât și în Japonia sau Finlanda.

În România, comercializarea ceaiurilor Demmers Teehaus, a început încă din anul 1996. Datorită creșterii popularității al acestor ceaiuri de calitate, în 2007 compania s-a extins prin deschiderea unei fabrici de ambalare și de distribuire de ceaiuri, ajungând la comercializarea de peste 10 tone de ceai vrac de calitate anual, prin distribuitorii HoReCa, magazinul online și magazinele proprii din București, Cluj Napoca și Constanța.

În cazul în care sunteți interesați de o colaborare, contactați reprezentanții Demmers Teehaus:
Szarukán László
Brand developer South-East Europe
E-mail: szarukan.laszlo@demmer.ro

Lasă un comentariu