Navigate / search

Ceainaria Infinitea la 4 ani de existenta: “Lumea ceaiului e lumea noastra”

 “Lumea perfecta exista, am baut eu o ceasca intreaga”

ceai

 “Lumea perfecta exista, am baut eu o ceasca intreaga” – acesta este motto-ul Ceainariei Infinitea si poate nicio alaturare de cuvinte nu poate descrie mai bine atmosfera de la Infinitea.
Sunt multe lucruri care-mi plac la Infinitea: conceptul unitar din spatele ceainariei, atentia acordata detaliilor si oaspetilor, muzica, felul in care comunica online si offline, etc. Dar sentimentul pe care il am vis a vis de Infinitea este ca in acest loc unic, oamenii se pot indragosti de ceai. Este cadrul perfect pentru a te indragosti de ceai si pentru a intelege care-i miracolul din licoarea parfumata. Si sentimentul acesta de deschidere in fata ceaiului ma umple de bucurie si ma face sa ma inclin in fata oamenilor de acolo care fac acest lucru posibil. Iubesc Infinitea pentru ca iubesc ceaiul!

Comunicat de presa aniversar Infinitea

Aflata in al patrulea an de existenta, Infinitea este o ceainarie conceptuala, situata in zona premium prin design, servicii si comunicare de brand.

ceainaria _gradina

Infiintata in iunie 2011, Infinitea s-a diferentiat ca brand in domeniul ceainariilor din Bucuresti printr-o dimensiune unitara a conceptului. 2014 i-a adus recunoasterea publica prin doua premii obtinute la finalul anului: cel mai cool brand de cafenele/ceainarii in Topul FORBES “100 Cool Brands ale noii generatii” si locul 3 in sectiunea cafenele/ceainarii la Gala Food&Bar Magazin, cel mai important eveniment al industriei horeca. In 2015, Infinitea a primit „Certificate of Excellence” acordat de Tripadvisor.

Situata in selectul cartier Cotroceni, Infinitea este un nimb de liniste si magie in tumultul orasului. Cu trei saloane si o gradina de vara pe doua niveluri, ceainaria primeste zilnic oaspeti care doresc sa se bucure de cateva momente de relaxare, de o discutie cu prietenii si, desigur, de o varietate impresionanta de ceaiuri si deserturi fine. Un concert live de jazz, organizat o data pe saptamana, si un club de lectura lunar – Books, tea & more – fac parte din portofoliul propriu de evenimente.

Ceainaria Infinitea_2

Spatiul Infinitea este unul conceptual: un interior rafinat, cu un decor clasic cu accente baroce (mobilier stil pentru saloane, adus din Franta si Anglia, si reconditionat cu grija si pricepere – Salon Rococo, Louis Philippe, Chesterfield – si accesorii deosebite – un ceas englezesc cu foita din aur, lampadare nemtesti, o pendula olandeza, un set miniatural de ceainice de manufactura italiana). Piesa de rezistenta a ceainariei si locul cel mai apreciat pe parcursul verii este gradina pe doua niveluri, care ne duce cu gandul la gradinile suspendate ale Semiramidei. Mobilierul pentru gradina este lucrat de designeri olandezi, iar ceainicele din portelan sunt de provenienta engleza si olandeza.

Meniul Infinitea a fost atent realizat: ceaiuri calde, reci si cu inghetata; produse Gano (cu Ganoderma Lucidum – o planta aflata pe locul intai in cartea de baza a medicinei traditionale chineze), ceaiuri bio; produse cu aloe vera si sucuri naturale, acompaniate de deserturi home made si o varietate de dulceturi.

ceremonia

Spatiul de la Infinitea a fost si este in conutinuare gazda pentru fotografii profesionale. Persoane publice si private aleg in mod constant sa creeze momente vizuale unice, corelate intotdeauna cu starea pe care locul o transmite. Infinitea este gazda si pentru filmarea unor emisiuni culturale si de lifestyle.

In concluzie, aceasta casa a ceaiului a devenit refugiul preferat al multor grupuri de prieteni si cupluri, oameni care cauta firescul si linistea, frumusetea si echilibrul, armonia si zambetul pe care acest loc ti-l ofera ca stare atunci cand patrunzi intr-un univers magic – lumea Infinitea.

Si pentru ca oricarei aniversari ii stau bine si cu drag alaturi jurnalisti si prieteni mai noi sau mai vechi, Infinitea a marcat cei 4 ani de existenta printr-un eveniment care a inclus o demonstratie de Ceremonia Ceaiului, sustinuta de Asociatia Chado Urasenke Tankokai Romania „Luminis”, si momente de jazz cu Viorica Pintilie si Jimmy Cserkesz.

 

 

 

Rezervari
Ceainaria Infinitea, str. Dr.Grigore Romniceanu, nr. 7, et. 1, sector 5 (Cotroceni)
Mobil: 0723 175 300 • Facebook: ceainaria.infinitea
Relatii cu presa, parteneriate si evenimente
Veronica Stancu, Brand & Communication Consultant
E-mail: pr[at]infinitea.ro

infinitea

Lasă un comentariu